Gastouder Anneloes

Kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar

Even voorstellen...


Mijn naam is Anneloes de Cock. Ik woon samen met mijn man Rob en onze 2 kinderen Jolijn en Jurre in Sint Anthonis. Sinds juli 2016 maakt ook labradoodle Bo deel uit van ons gezin. 


Wij wonen aan de Burg. Goossensstraat, vlakbij Kindcentrum Leander, waarin o.a. basisschool, sporthal, bibliotheek, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal gevestigd zijn. Buiten hebben we lekker veel speelruimte, een deel bestraat, een deel gras en een deel zandbak.

Genoeg ruimte dus om lekker te voetballen, fietsen, zandkastelen te bouwen, trampoline te springen, rond te kruipen, etc.


In 2010 ben ik de gastouderopleiding gaan volgen. Ik raakte mijn toenmalige baan kwijt en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Werken met kinderen wilde ik al van jongs af aan, dus de keuze was snel gemaakt. Nog steeds volg ik regelmatig cursussen, die altijd met kinderen te maken hebben. Zo heb ik de cursussen Speltherapie en Pedagogiek gevolgd en heb ik in 2015 de opleiding tot Kindercoach afgerond. In 2016 heb ik de cursus Pedagogische Component gevolgd, waardoor ik me aan kon sluiten bij het KennisNetwerk GastouderOpvang (KNGO). Iedere cursus geeft weer nieuwe inzichten die ik kan toepassen in mijn werk.


Ik vind het heel bijzonder om mijn eigen gastouderopvang te hebben, het werken met kinderen geeft mij veel werkplezier en voldoening. Ieder kind mag zichzelf zijn, ieder kind mag zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Waar nodig geef ik extra ondersteuning en er is ook ruimte voor kinderen met een handicap en/of beperking. 


Groetjes,

AnneloesWil je meer weten? Neem dan gerust contact op.