Gastouder Anneloes

Kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar

Kiki in het park

Vanaf half april werken we met het thema Kiki in het park. Dit is een thema waarmee we alle kanten op kunnen.  In de 2 weken voor moederdag knutselen we voor alle mama's en ook met de allerkleinsten wordt iets leuks gemaakt. Met alle feest- en vakantiedagen tussendoor vliegt de tijd. Dit thema krijgt dan ook iets minder aandacht dan andere thema's, maar komt vast wel weer eens terug.

* 16 april t/m 11 mei:
Wat is het toch een leuk thema! Iedere keer als we op pas gaan, gaan we op zoek naar kriebelbeestjes. Omdat het regelmatig erg mooi weer is, zijn deze volop te vinden. Mieren worden bestudeerd als ze hard aan het werk zijn, er wordt gekeken hoe de slakken kruipen, hoeveel stippen hebben de lieveheersbeestjes, vliegen worden achterna gerend en wat doen die rupsen toch gek... 
De laatste week hebben we onze activiteiten aangepast aan het weer. Het was dan ook erg warm en niet alle kinderen vinden dit even leuk. We hebben binnen en buiten spelen afgewisseld, soms hebben we met water gekliederd en natuurlijk zijn alle moederdagcadeautjes afgemaakt, ingepakt en mee naar huis genomen.

Vanaf volgende week gaan we aan de slag met het thema Zwaailichten!